Nybro - Grönvägsområdet / Linnéasjön

Högklassig lägenhet med takterrass...

En egen takterrass med vidunderlig utsikt och solläge hela dagen är unikt. Att en sommarkväll kunna bjuda vänner på fest på en sådan här plats är en lyx. Eller att själv luta sig tillbaka en sommarkväll och bara ha stjärnhimmeln som tak.

Med de absolut vackraste strövområden alldeles in på knuten ligger denna fräscha lägenhet. Mitt i mysiga Thebacken, med Linneasjön och Joelskogen på andra sidan gatan. Detta är en av de finaste platserna i Nybro. Det är en kort promenad, 1500m, till centrum. Där finns torget med genuin torghandel några dagar i veckan och runtomkring hittar du det mesta du behöver i stadens butiker.

Huset som lägenheten ligger i är byggt 2019 och i toppskick. På tomten finns det stora gräsytor och parkering för bilen.

Vi går in och möts av en entréhall med snygg klinker på golvet och skjutdörrsgarderober för ytterkläder. Framför oss har vi en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp.

Köket är hjärtat i bostaden och har en snygg inredning med ljusa lackade luckor, mörka bänkskivor och maskiner i rostfri design. Ett enhetligt parkettgolv i ek ligger i alla rum. På ena sidan av köket är det en stor matplats med utsikt över Linneasjön, På den andra sidan har vi vardagsrummet med dörr till en stor uteplats i söder.

De två sovrummen är ljusa och rymliga, det största rummet har fönsterparti med helglasad dörr till balkongen. Det andra sovrummet används idag som tv-rum/gästrum.

Badrummet är av hög klass med glasväggar till duschen, ljust kakel och ljus klinker. Elegant mörk inredning med kommod. Här finns också klädvårdsdelen med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.

Utöver den fantastiska takterrassen finns det en stor balkong längs med hela södersidan som nås både från allrum/kök och sovrummet.

En mycket trevlig lägenhet med extra takhöjd, höga fönster och bra materialval som gör att bostaden känns lite extra. Det är skön golvvärme i alla rum.

I Thebacken bor du nära centrum med bra kommunikationer från stationen. Linneasjön och Joelskogen ligger på andra sidan gatan. Till Pukebergs glasbruksområde med bl.a restaurant/cafe är det bara några hundra meter. I området byggs en ny förskola och ny f-6 skola.

Det finns bygglov för uterum på takterrassen.

Jag kunde inte låta bli att utmana Chat GPT när jag skulle skapa texten till denna lägenhet. Håll tillgodo …

I solens glödande famn vilar en pärla av en lägenhet, en oas där närheten till naturen är lika oumbärlig som en Linnéasjös sjungande vatten, Joelskogens mystiska skuggor och stadens pulserande hjärta. Denna bostad är inte bara ett boende, det är en harmonisk förening mellan urban elegans och naturlig frid.

Tänk dig en takterrass som sträcker sig över hela himlavalvet, som ett löfte om att berusa sig i solens varma kyssar från gryning till skymning. Denna terrass är inte bara ett utrymme, det är en mångfacetterad scen där vardagens ljuvaste stunder utspelas.

Med trapphuset som sin mittaxel kan terrassen indelas i smakfulla zoner, var och en skapande en privat sfär av lugn och harmoni. Här flödar möjligheternas flod likt en evig källa av glädje och välbefinnande.

Bjud in till sällskap och samtal i sköna sittgrupper, där tankar blir till ord och ord blir till skratt. Eller samlas kring en festmåltid med vänner och familj vid den välkomnande matgruppen, där smaker och berättelser förenas till en symfoni av njutning.

Och vad vore en terrass utan möjlighet till kulinarisk utforskning? Här kan du låta ditt kreativa kökshjärta flöda fritt. Inreda med en egen grill där dina gastronomiska äventyr tar form och smak. Kanske krönt med en örtträdgård, där basilika och timjan dansar i harmoni med dina kulinariska visioner. I denna unika takterrass, vävd av solens strålar och dofterna från naturens famn, är varje ögonblick en hyllning till livets enastående skönhet och rikedom.

Pris
2 095 000 kr Utgångspris
Adress
Kvarneslättsgatan 3d
Yta
84.5 kvm
Rum
3 rok
Trappor
2 av 2
Avgift
5 167 kr/månad (värme, vatten och parkeringsplats)
Ansvarig Mäklare
Glenn Hammarström

Glenn Hammarström

Fastighetsmäklare

Glenn Hammarström

Glenn Hammarström

Fastighetsmäklare

Adress
  • Engshyttegatan 2
  • 382 30 Nybro
Kontakta oss
Följ oss

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
till dig med förslag på tid för
ett kostnadsfritt hembesök.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka
så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!